brilliant brunette.

Produktbe
skrivning (shampoo):
Ett glansgivande schampo speciellt utvecklat till brunetter med nyanserna chokladbrunt till espressobrunt. Eftersom brunt hår av naturen är rikt på färg, absorberas ljuset i varje hårstrå vilket kan ge en monoton färgton. Varje hårstrå reflekterar lite ljus var för sig, men det mesta absorberas. Brilliant Brunette mjukgör håret, och slätar ut ytan på varje hårstrå, vilket ger en högreflektiv glans. Brunettfärgen framhävs och förstärks. Håret får en djupare färgton. Både till naturliga brunetter och till färgat hår.
Produktbeskrivning (conditioner):
Ett glansgivande balsam speciellt utvecklat till brunetter med nyanserna chokladbrunt till espressobrunt. Eftersom brunt hår av naturen är rikt på färg, absorberas ljuset i varje hårstrå. Detta kan ge en monoton färgton. Varje hårstrå reflekterar lite ljus var för sig, men det mesta absorberas. Brilliant Brunette reparerar och slätar ut porösa hårstrån, vilket ger en högreflektiv glans. Brunettefärgen framhävs och förstärks. Håret får en djupare färgton. Både till naturliga brunetter och till färgat hår.Oh My Lord, I think I've just found my new love! Den luktar absolut himmelskt. En blandning av kakao och choklad, vad passar bättre än dessa blandningar? Den luktar väldigt starkt så om du inte tål starka lukter så rekommenderar jag den inte men är du en stor chokladälskare som jag så go for it! Det finns en för ljusare brunetter och mörkare brunetter. Den jag har är för mörkare brunetter. Det finns såklart också för blondiner!

Runt 105:- på KICKS. Just nu har dom ett klubberbjudande om du är medlem på kicks, då får du dessa för endast 69 kronor istället. Skynda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback