till er tjänst

Some of you ville att jag skulle skriva om jeans/shorts och tipsa om märken som är good. Allt för er såklart ;)
Märket BLANK har dösnygga jeans. Dessa tre ovan är mina favoriter absolut. Det jag gillar med Jeansen är att dom inte bara är vanliga jeans utan dom har snygga mönster på och att dom har modeller från Slim Fit till Baggy. Blank kan man hitta på Bubbleroom, Bluefly och Shopbop.
Replay är alltid ett "säkert kort" inom jeans tycker jag. Man kan alltid hitta en tvätt som man tycker är snygg. Dock gillar jag inte riktigt passformen på Replays Slim Fit jeans men smaken är som baken - delad. Replay jeans hittar du hos Bubbleroom, It's In Your Jeans och Nelly.

Tiger Of Sweden Jeans har enkla modeller med grym passform. Normal, Slim Fit eller Super Slim Fit. Jag brukar köra på Super Slim Fit för att jag gillar när Jeans sitter slimmat. Grejen med Tigers Jeans är att dom verkligen formar sig efter ens kropp efter ett tag, precis så man vill ha dom. De finns att köpa på Tiger, Nelly och VFO.

Några shorts från olika märken. Kenzas lädershorts är grymt snygga med dragkedjedetaljen och kan köpas på Nelly och Bubbleroom. Ett par vita shorts måste man ju ha i sommar right? Dessa är ifrån Topshop. Ett par högmidjade shorts också ofcourse. Dessa också ifrån Topshop.(BikBok har också snygga)
Sist men icke minst ett par svarta shorts med nitar på ifrån Blank som kan köpas på Bubbleroom!
Kommentarer
julia & nathalie säger:

Snygga jeans :)

2011-02-28 | 18:30:24
Bloggadress: http://juliaonathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback