Welcome welcome

Har sett att jag har fått massa nya läsare, trevligt trevligt! Välkommna till denna rosa kristallprydda hålan och hoppas att ni stannar. Tycker att ni inte behöver lägga märke till tapeten i bakgrunden heller för den delen. För att klargöra för alla ändå. Ja den är gul och i detta fallet också ful med björnar, har haft den sedan jag lärde mig krypa och gå osv.

Puss o kram skumbanan(Jag kan vara seriös om jag vill också, men inte just nu)Man I got a lot at stake , I ain't even graduate

I fredags så befann jag mig ute på Tjörn hos Amanda på tjejmiddag. Det var hur mysigt som helst att åka ut på "landet" hehe. I helgen så har det fixats och donats här hemma. Mitt rum är nästintill tomt och brorsans rum är helt utblåst. Nu är det inte alls långt kvar tills jag har ett nytt och fräscht rum!

Imorgon så ska alla i 1an,2an och 3an i skolan sjunga in våren och på onsdag så är vi ju lediga. Får se vad jag hittar på imorgon eftersom att det är valborg

Boi-ing Concealer by Benefit

Som jag skrev i BIEBER INLÄGGET så köpte jag en ny concealer inne på Sephora. Helgen innan så hade jag ju egentligen köpt DENNA concealern också från benefit men jag kände att den inte riktigt räckte till. 

Har hunnit använda boi-ing några mer gånger än Fake-Up, just nu varvar jag båda för att komma fram till vilken som verkligen är bäst enligt mig. Just nu ser det ut som att boi-ing kommer kamma hem priset men vem vet, det kan ju snabbt ändras. Vill man ha en lite mer täckande concealer så rekomenderar jag boi-ing och vill man ha en concealer som ljusar upp och highlightar mer så rekomenderar jag fake-up

MY BIEBER EXPERIENCE


05.30 ringde väckarklockan. Planet som jag och Filippa skulle ta upp till Stockholm gick klockan 08.25 så det var bara att göra sig iordning. 
När jag och Filippa kom till Stockholm så gick vi direkt till vårat hotell för att checka in. Vi visste redan innan att det kanske inte var klart eftersom att klockan var runt 10 bara. Såklart så var det inte klart förräns runt 15 sa dom. Då var det bara att lämna väskorna och ta en runda på stan. Vi visste att oavsett om rummet var klart eller inte så var vi tvungna att vara tillbaka på hotellet runt 14 eftersom att vi skulle på en dans workshop med Jonathan Rabon och Johnny Erasme 14.30. Under tiden som vi gick på stan så uppdaterade jag instagram varje sekund för att se om någon i Justins crew hade lagt upp en bild från Stockholm. Helt plötsligt dök det upp en bild på instagram och jag försökte tänka ut vilket hotell man kunde ha den utsikten ifrån. Det var inte det hotellet som ett 50 tal Beliebers stod utanför och ropade på Justin. Efter ett samtal hem så hittade jag och Filippa hotellet men tyvärr så var det ingen aktivitet där alls, men vi visste var de bodde nu iallafall!
Vi mötte upp Filippas familjekompis och åt lunch, sedan var vi tvungna att skynda oss tillbaka till hotellet. Tur som vi hade så var vårat rum klart och vi kunde byta om till danskläder i lugn och ro. Nu var ju bara frågan: Hur satan tar man sig till dansskolan? 
14.40 kommer vi till dansskolan för att värma upp hade de sagt men det gick inte. Vi satt i en soffa och tog det lugnt tills klassen skulle börja. Jag hade förväntat mig massa galna tjejer på dansskolan men det var inte så farligt. Jonathan, Johnny och Shaun Evaristo kommer nergåendes för trappan och blir visade lokalerna. Helt sjukt att jag skulle ta klass för de som dansar med Justin Bieber. Var hur exalterad som helst!

Dansklasserna var grymma likaså Johnny och Jonathan! De var hur trevliga som helst, jätte jordnära, charmiga och roliga. Kändes som att de bara var helt vanliga killar från USA. 
Efter dansklasserna så ville vi egentligen tagit Shauns klass också men den var tyvärr full. Vi gick tillbaka till hotellet, gick ut och åt sushi och förberedde oss för morgondagen.


09.00 hade vi ställt klockan på för att gå och äta frukost. Efter frukosten så skulle vi göra oss iordning. Sjukt att detta var dagen som man har väntat på i 5 år. Att få se Justins konsert och till och med få träffa honom, kunde ju inte bli bättre.
Såklart så segade vi så mycket att vi fick stressa. Sandras tåg kom runt 11 så då mötte jag upp henne i lobbyn. Vi gjorde oss iordning alla tre och gick ut på stan. Jag var tvungen att köpa en ny concealer, Filippa hade fortfarande inte bestämt sig för vad hon skulle ha på sig på konserten och Sandra skulle ha en extern laddare till sin iPhone. Allt detta skulle vi hinna göra innan klockan blev 14 helst eftersom att vi planerade att vara vid Globen runt 16. Efter att vi hade fixat allt ovan så skulle vi äta. Sedan kom jag och Filippa på att det är smart att köpa bars att ha i väskan till konserten så att man inte svimmar. Då var vi tvungna att hitta en mataffär mitt i stan. Vi gick fram till två personer och började med "Ursäkta, finns.." och de bara gick rakt förbi oss. Tredje personen vi frågade svarade på frågan. Måste säga att i Stockholm så bor det verkligen 1 DRYG miljon. När vi väl hittade en Hemköp så gick/sprang vi tillbaka till hotellet. När vi kom till hotellet hade vi 50 minuter på oss att göra oss iordning tills taxin skulle komma 15.50. Vi klarade det ändå rätt så bra och 15.55 var vi iväg till Globen. 
Väl i taxin så var jag hur nervös som helst. Mitt hjärta gick i 450 och jag skakade. Om 1 timma skulle jag få träffa min favorit, min idol. 
Taxin släppte av oss vid Bellingham Gate där det på biljetten stod att man skulle gå in för Meet&Greet. Det var bara 4 personer där och vi tänkte att det var bra att vi var i tid. Vi gick in på Quality Hotel Globen för att värma oss och vänta tills insläppet började. Inne på hotellet spelade de Bieber ur högtalarna. När klockan blev 16.30 så tyckte jag att vi kunde gå ut och kolla ifall det hade kommit fler folk. Filippa tyckte vi kunde vänta men jag insisterade. Tur var väl det. Det stod inte en själ där och jag kollade på biljetten, det stod Bellingham Gate, var är alla!? 
Några veckor innan konserten hade vi fått info via mail så jag dubbelkollade den. Japp, de hade bytt ingång till en som vi inte hade en aning om var den låg. Precis där vi var så höll Justins bussar på att backas in och massa fans var där. Vi sprang till en som jobbade på Globen för att fråga var det låg någonstans, vi hade panik! Det blev inte bättre av att några av de amerikanska vakterna skrek på oss och vakten skrek "Get these fucking girls out of here, we need to move the fucking bus!" varpå han som hjälpte oss försökte förklara att han bara skulle hjälpa oss. Svaret blev "I don't give a fuck, get them out of here!". Kändes ju som en jättebra början. 
Vi sprang upp till den andra sidan där det inte var lika mycket kaos för att fråga en säkerhetsvakt. Äntligen hade vi hittat ingången vi skulle köa vid! Det gick rätt så snabbt att komma in till Annexet där Meet&Greet skulle hållas. När vi gick in fick vi byta våran biljett till en Golden Circle,få ett armband för konserten+M&G och ett Meet&Greet pass! Sedan var det bara att vänta.
Och vänta fick vi verkligen göra! Vi kom in där runt 17 och fick lite info. Klockan blev 18, klockan blev 19 och man började bli väldigt otålig. När vi satt och väntade hörde man hur förbandet började spela inne i Globen. Tur att vi hade bars, annars hade vi dött av hunger och definitivt svimmat. Sedan kom Kenny ut en liten snabbis och frågade efter en liten kille som hette Max. Då kände jag "Varför är inte jag en liten kille som heter Max?". När klockan blev runt 19.30 så började de lotta ut lite av Justins saker såsom hans handskar, signerat program, hans handduk från Köpenhamn osv. Senare fick vi reda på att Justin hade kommit dit. Hans hand vinkade ut genom gardinen till Meet&Greet rummet och en stor våg av nervositet åkte igenom kroppen och jag började ju såklart skaka. Vakten gick igenom lite säkerhetssaker som "If Justin doesn't kiss you, don't kiss him", "Don't jump on him, ask for a hug" och så vidare. De började med första raden, vi satt på andra. Hade man köpt biljetterna fick man gå in en och en, hade man vunnit eller liknande fick man gå in i en grupp. När den första raden stod i kön så tog dom våran rad, nästa osv. När alla stod i kö så började de släppa in personer för att träffa Justin. Då var nog klockan runt 20.00 ungefär. Jag och Filippa tyckte att det gick fruktansvärt snabbt, lite för snabbt i kön och sedan var det min tur. Det var en glipa genom gardinerna och jag såg han. Justin Bieber stod verkligen på riktigt 2 meter ifrån mig nu. Säkerhetsvakten öppnade gardinen och sa "You can go in". Då var det en annan säkerhetsvakt som knuffade in mig intill Justin och vi fick världens ögonkontakt, jag säger bara man kan dö bara av att kolla in i hans ögon. Man blev knäsvag. De finaste någonsin. Han omfamna mig från sidan, vi tog två bilder. Justin sa "Thank you so much" medans man blev utknuffad igen. Nästa person skulle snabbt in. Tyvärr gick det så fruktansvärt snabbt att man inte hann reagera eller ens öppna munnen. Han var precis så perfekt som på alla bilder, supermysig och varm! Men ja, både jag och Filippa är besvikna på att han var 3 timmar sen(som var respektlöst för den delen) vilket då gjorde att han var tvungen att skynda till konserten och inte tog sin tid på M&G. Men det är inte alla som kan säga att dom har kramat Justin Bieber och har en bild med honom för den delen. Jag var super lugn vilket jag var rädd för hur jag skulle reagera men jag har inte förstått det än måste jag säga.
Finaste bilden någonsin. Men han såg så ledsen ut när man kom in tyvärr. Man ville bara gosa sönder honom :(

Varken jag eller Filippa förstod vad som nyss hade hänt och vi virrade runt i Globen i jakt efter en garderob där vi kunde lämna in våra goodiebags och jackor som inte var full. Det kom fram massa och frågade om vi hade träffat Justin, hur han var osv men vi var tvungna att springa för att får bra platser. Vi visste ju inte när han skulle börja konserten eftersom att han hade varit så himla sen. När vi väl hittade en garderob var vi tvungna att springa tillbaka runt halva Globen till andra sidan för att komma till Golden Circle. Där fick vi ändå rätt så bra platsen för att ha kommit 3 timmar efter att dom började släppa in.
Hade inte mycket till röst kvar efter konserten! Det var såklart den bästa dagen i mitt liv men när man har väntat i 5 år på detta så har man så höga förväntningar att man blir lite besviken när han är 3 timmar sen och är jätte nonchalant på scenen. Som om att han bara ville få det överstökat. Jag förstår att det är mycket för honom eftersom att han bara är 19 år. Jag är såklart såååå tacksam och blessed. Allting känns som i en dröm, vet inte när jag kommer förstå detta. Att jag har stått öga mot öga med Justin Bieber, kramat honom, har en bild med honom och sett honom live. Jätte galet och när jag har skrivit allt detta så känns det bara så overkligt! Hoppas att ni orkade läsa igenom allting, hade varit jättekul att få respons. Var någon annan på konserten? Hade någon annan Meet&Greet? TELL ME! Puss och kram från en aning förvirrad men lycklig tjej

New Kicks

Köpte dessa sneakers i fredags. Hade haft ögat på de ett tag och nu innan Bieber tänkte jag att de var perfekta! Dom var ju inte så jätte vackra efter konserten men vem bryr sig. 

Just nu håller jag på att fixa med bilder till ett inlägg jag hade tänkt skriva, min Bieber experience

SVAR ANG. JUSTIN BIEBER KONSERTEN

Under de senaste dagarna så har det trillat in lite frågor ang. Justin Bieber konserten så jag tänkte svara på dom. Jag har tagit bort några eftersom att de flesta var likadana frågor. 
Det är helt ofattbart att jag ska få se,höra och träffa min favorit. Helt otroligt verkligen! Jag har inte förstått det än, kommer nog inte förstå det förrens jag står i Globen i väntan på att få träffa honom. Om ens då, det är som i en dröm, den bästa drömmen någonsin. Jag kommer ihåg för 5-6 år sedan att jag aldrig trodde att han skulle bli så känd och när han väl blev det så tänkte jag att han aldrig någonsin skulle komma till Sverige. And now he's finally coming here

Har du m&g biljetter till justin bieber?
Ja det har jag och det är jag så glad över! Har inte förstått det än!

Vaddå så du har golden circle och meet and greet??
Ja, eftersom att golden circle ingår i Meet&Greet (Inte tvärtom som vissa har trott, att m&g ingår vid golden circle, no no!)

Åh har du Meet&Greet?
YESBOX!

Åh,vad har du för plats? :D
Golden Circle, alltså längst fram!!

Vilken dag ska du gå?
På måndag, alltså den 22e April!

You know what it's all about

Gick hem från skolan idag då jag fortfarande inte känner mig på topp. Jag vill (och måste) vara 100% frisk tills på måndag annars så vet jag inte vad jag gör! Annars händer det inte så värst mycket mer än att jag taggar sönder till Justin Bieber, helt sjukt att jag äntligen kommer att få träffa honom! Kan inte beskriva med ord. SICK

Fick en kommentar om jag kunde göra en recension på benefit mascaran och concealern vilket jag gärna gör.

Benefit

Igår så var jag ju tvungen att gå in på Sephora som ligger på Biblioteksgatan nu. Himmelriket, varför finns du inte i Göteborg? Var på jakt efter en concealer och som vanligt så drogs jag till Benefits hörna. Kan nog konstatera nu att det är ett utav mina absoluta favoritmärken.

Stod i valet och kvalet mellan boi-ing eller fake up. Fick bli fake up då den var ny och kändes bra eftersom att samtidigt som den täcker så återfuktar den. They're Real mascaran fick också följa med för att jag har hört och sett så himla mycket bra om den. Ser fram emot att testa båda två!

&other stories


Beats by dre

I Stockholm så mötte jag upp min pappa som kom med ett flyg direkt från USA med en lite påse till mig (hehe). Mina älsklings röda beats la av i Köpenhamn för 2 veckor sedan så det har varit rätt så tyst ett tag. Tänkte att om jag väl ska ha ett par nya så hade det varit kul med en annan färg än röda så det fick bli lila. Blev lite chockad när jag såg att sladden var röd men det är väl deras grej antar jag.

Älskar dessa, de bästa hörlurar som jag har haft någonsin!


 

Iggy Azalea

Har avlagt ett löfte med Emelie sedan en vecka tillbacka att inte lyssna på något annat än Justin Bieber fram till hans konsert som vi båda ska gå på. Hörde dessa låtar innan löftet avlades så nu lovar jag Emelie att jag inte har lyssnat på de!


Stockholm

Landade i Stockholm för 1 timma sedan ungefär. Sitter just nu på hotellet men ska snart gå och äta i MOOD gallerian, blir asiatiskt! Imorgon så blir det en sväng på stan(Sephora öppnade en ny butik här inne i stan idag) och sedan musikal på China teatern, Rock Of Ages. Har sett filmen och den var hur grym som helst, musiken och allt! Hoppas att musikalen är lika bra ;)
Skjorta-Tiger Of Sweden Jeans | Jeans-Dr.Denim | Skor- Nike AF1

Min sminkförvaring

Fick en kommentar om jag kunde visa min sminkförvaring + rum. Eftersom att vi gör om hemma så är min sminkförvaring inte i mitt rum längre och mitt rum är helt enkelt inte så mycket att se enligt mig. Har varit hemma idag så jag tänkte att jag kunde slänga ihop en liten video. Om det är något som ni vill se eller veta mer om mer detaljerat, let me know. Det är inte så jätteorganiserat just nu, utan mer huller om buller. Måste införskaffa mer av de genomskinliga lådorna(HÄR)


No Stress

Konserten idag gick inte så jättebra tyckte jag men det kommer fler gånger. Jag är bara så ovan att framföra en låt som är lite mer upptempo. Jag sjöng Tell Me What We're Gonna Do Now med Joss Stone. 
Senare i eftermiddag så hade jag nationella prov i svenska, muntligt. Man skulle skriva ett tal ang. framtiden och mitt handlade om att inte stressa inför framtiden. Var nöjd med det förutom att jag senare märkte att jag glömde bort att säg en del som jag tyckte var viktig. Men så kan det gå!

Nu måste jag sätta mig med matte eftersom att jag har prov på fredag, direkt efter det så åker jag till Stockholm över helgen

BROW WIZ ANASTASIA

Min nuvarande ögonbrynspenna har sakta men säkert börjat att tyna bort. Den jag hade innan var också från Anastasia(HÄR) men jag hade hört så bra om just denna nedan så jag tänkte att jag lika gärna kan testa den. Brow Wiz heter den och är som den andra, den har en brynborste i ena änden och en "penna" i den andra. Skillnaden är att denna inte är en riktigt penna, fick tyvärr ingen bra bild på det men jag kan visa skillnaden imorgon.
 
Får hoppas på att denna håller vad den lovar. Från KICKS 195:-

Urban Decay Palettes


 

I'm here to stay, I ain't going nowhere

Efter plugget så åkte jag för att träna. Jag gymmade i ungefär 40 minuter och väntade sedan på att GRIT PLYO skulle börja. Insåg sedan att det var dumt av mig att gymma innan då jag redan tränat det som gruppträningen gick ut på. Måste ha sett ut som en lat tant i en gungstol med en skruv lös.

Nu har jag skrivit på ett tal vi har i nationella. Jag har det på onsdag så jag har tid att finslipa det imorgon.


Köpenhamn

Jag och Mona tog oss en liten sväng till Köpenhamn i onsdags och över torsdag. Tåget gick runt sju på morgonen och vi bytte tåg i Malmö. Detta var nog 3e gången i mitt liv som jag åkte tåg. Brukar väl oftast flyga eller åka bil.

Det var iallafall hur mysigt som helst att få ett litet miljöombyte!

Nytt Från Köpenhamn


Rätt borste till rätt tillfälle

Något annat tips är att införskaffa en beautyBlender som har fungerat utmärkt och man får verkligen dockhy. Om du köper en pensel/borste så satsa på borstar med äkta hår. Borstar med äkta hår håller längre, tappar mindre hår och ger ett jämnare resultat.