Önskerubrik: Gymnasieval

Som ni ser i min sidomeny så går jag ju på Rytmus musikergymnasium i Göteborg. Det var den enda skolan i Göteborg som jag verkligen kände skulle passa mig. Sedan så hade jag kollat upp en skola i Lund som hette Lunds dans och musikalgymnasium. 

Båda verkade sjukt intressanta så det var ju bara att gå på öppet hus på båda skolor för att se vilken jag skulle tycka om bäst. Jag var också på öppet hus på Donnergymnasiet & Samskolan. Samskolan gick jag mest dit för att mina vänner gjorde det och jag tyckte det skulle vara kul. Sam var aldrig ett alternativ för mig.

Anledningen till att jag nu inte bor i Lund är för att jag var inte intresserad av att gå musikallinjen. Jag älskar musik lika mycket som dans men jag var inte intresserad av att dansa jazz varje dag. Hade hellre valt street tillexempel. Hur mycket jag än älskar att gå på musikaler så är det inte det som jag vill göra i första hand. 
Då var rytmus det enda gymnasiet i Göteborg som bara var musik vilket jag tyckte kändes bra för då vet de vad de snackar om. Klart att jag undrar ibland hur det hade varit om jag börjat i Lund istället men jag ångrar absolut inte mitt val alls! 

Gymnasietiden ska vara rolig och du ska inte behöva blicka tillbaka och det enda du ser då är plugg på plugg utan en gnutta kul! På rytmus är det plugg som vilken vanlig skola som helst såklart men med musiklektioner in i mellan så kan man slappna av mer och man umgås med folk som delar samma intresse som du! En stor familj kan man säga lite...

Är du intresserad av musik så tycker jag definitivt att du ska komma på öppet hus den 19 januari! Har du/ni mer frågor så är det bara att ställa dom! 
   
   

Kommentarer
eve säger:

hej jag har runt 600, du då? ja ja vill gärna ha länkbyte :)

2013-01-14 | 09:37:52
Bloggadress: http://nattstad.se/evelyna
oana säger:

håller helt med dig!
man ska trivas på sitt gymnasium, och man ska inte behöva minnas sin gymnaisetid som plugg. Utan även kul och hur man som människa fått hjälp att växa:)
Går Media i HBG och såklart finns det dagar jag undrar vad som hade hänt ifall jag tagit Humanistiska eller annat, men jag har aldrig ångrat att jag valt media, så bra trivs jag:D Och att kunna få göra det man älskar halva skoltiden, det är världens bonus:D

2013-01-14 | 17:05:14
Bloggadress: http://epicswaging.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback