MY BIEBER EXPERIENCE


05.30 ringde väckarklockan. Planet som jag och Filippa skulle ta upp till Stockholm gick klockan 08.25 så det var bara att göra sig iordning. 
När jag och Filippa kom till Stockholm så gick vi direkt till vårat hotell för att checka in. Vi visste redan innan att det kanske inte var klart eftersom att klockan var runt 10 bara. Såklart så var det inte klart förräns runt 15 sa dom. Då var det bara att lämna väskorna och ta en runda på stan. Vi visste att oavsett om rummet var klart eller inte så var vi tvungna att vara tillbaka på hotellet runt 14 eftersom att vi skulle på en dans workshop med Jonathan Rabon och Johnny Erasme 14.30. Under tiden som vi gick på stan så uppdaterade jag instagram varje sekund för att se om någon i Justins crew hade lagt upp en bild från Stockholm. Helt plötsligt dök det upp en bild på instagram och jag försökte tänka ut vilket hotell man kunde ha den utsikten ifrån. Det var inte det hotellet som ett 50 tal Beliebers stod utanför och ropade på Justin. Efter ett samtal hem så hittade jag och Filippa hotellet men tyvärr så var det ingen aktivitet där alls, men vi visste var de bodde nu iallafall!
Vi mötte upp Filippas familjekompis och åt lunch, sedan var vi tvungna att skynda oss tillbaka till hotellet. Tur som vi hade så var vårat rum klart och vi kunde byta om till danskläder i lugn och ro. Nu var ju bara frågan: Hur satan tar man sig till dansskolan? 
14.40 kommer vi till dansskolan för att värma upp hade de sagt men det gick inte. Vi satt i en soffa och tog det lugnt tills klassen skulle börja. Jag hade förväntat mig massa galna tjejer på dansskolan men det var inte så farligt. Jonathan, Johnny och Shaun Evaristo kommer nergåendes för trappan och blir visade lokalerna. Helt sjukt att jag skulle ta klass för de som dansar med Justin Bieber. Var hur exalterad som helst!

Dansklasserna var grymma likaså Johnny och Jonathan! De var hur trevliga som helst, jätte jordnära, charmiga och roliga. Kändes som att de bara var helt vanliga killar från USA. 
Efter dansklasserna så ville vi egentligen tagit Shauns klass också men den var tyvärr full. Vi gick tillbaka till hotellet, gick ut och åt sushi och förberedde oss för morgondagen.


09.00 hade vi ställt klockan på för att gå och äta frukost. Efter frukosten så skulle vi göra oss iordning. Sjukt att detta var dagen som man har väntat på i 5 år. Att få se Justins konsert och till och med få träffa honom, kunde ju inte bli bättre.
Såklart så segade vi så mycket att vi fick stressa. Sandras tåg kom runt 11 så då mötte jag upp henne i lobbyn. Vi gjorde oss iordning alla tre och gick ut på stan. Jag var tvungen att köpa en ny concealer, Filippa hade fortfarande inte bestämt sig för vad hon skulle ha på sig på konserten och Sandra skulle ha en extern laddare till sin iPhone. Allt detta skulle vi hinna göra innan klockan blev 14 helst eftersom att vi planerade att vara vid Globen runt 16. Efter att vi hade fixat allt ovan så skulle vi äta. Sedan kom jag och Filippa på att det är smart att köpa bars att ha i väskan till konserten så att man inte svimmar. Då var vi tvungna att hitta en mataffär mitt i stan. Vi gick fram till två personer och började med "Ursäkta, finns.." och de bara gick rakt förbi oss. Tredje personen vi frågade svarade på frågan. Måste säga att i Stockholm så bor det verkligen 1 DRYG miljon. När vi väl hittade en Hemköp så gick/sprang vi tillbaka till hotellet. När vi kom till hotellet hade vi 50 minuter på oss att göra oss iordning tills taxin skulle komma 15.50. Vi klarade det ändå rätt så bra och 15.55 var vi iväg till Globen. 
Väl i taxin så var jag hur nervös som helst. Mitt hjärta gick i 450 och jag skakade. Om 1 timma skulle jag få träffa min favorit, min idol. 
Taxin släppte av oss vid Bellingham Gate där det på biljetten stod att man skulle gå in för Meet&Greet. Det var bara 4 personer där och vi tänkte att det var bra att vi var i tid. Vi gick in på Quality Hotel Globen för att värma oss och vänta tills insläppet började. Inne på hotellet spelade de Bieber ur högtalarna. När klockan blev 16.30 så tyckte jag att vi kunde gå ut och kolla ifall det hade kommit fler folk. Filippa tyckte vi kunde vänta men jag insisterade. Tur var väl det. Det stod inte en själ där och jag kollade på biljetten, det stod Bellingham Gate, var är alla!? 
Några veckor innan konserten hade vi fått info via mail så jag dubbelkollade den. Japp, de hade bytt ingång till en som vi inte hade en aning om var den låg. Precis där vi var så höll Justins bussar på att backas in och massa fans var där. Vi sprang till en som jobbade på Globen för att fråga var det låg någonstans, vi hade panik! Det blev inte bättre av att några av de amerikanska vakterna skrek på oss och vakten skrek "Get these fucking girls out of here, we need to move the fucking bus!" varpå han som hjälpte oss försökte förklara att han bara skulle hjälpa oss. Svaret blev "I don't give a fuck, get them out of here!". Kändes ju som en jättebra början. 
Vi sprang upp till den andra sidan där det inte var lika mycket kaos för att fråga en säkerhetsvakt. Äntligen hade vi hittat ingången vi skulle köa vid! Det gick rätt så snabbt att komma in till Annexet där Meet&Greet skulle hållas. När vi gick in fick vi byta våran biljett till en Golden Circle,få ett armband för konserten+M&G och ett Meet&Greet pass! Sedan var det bara att vänta.
Och vänta fick vi verkligen göra! Vi kom in där runt 17 och fick lite info. Klockan blev 18, klockan blev 19 och man började bli väldigt otålig. När vi satt och väntade hörde man hur förbandet började spela inne i Globen. Tur att vi hade bars, annars hade vi dött av hunger och definitivt svimmat. Sedan kom Kenny ut en liten snabbis och frågade efter en liten kille som hette Max. Då kände jag "Varför är inte jag en liten kille som heter Max?". När klockan blev runt 19.30 så började de lotta ut lite av Justins saker såsom hans handskar, signerat program, hans handduk från Köpenhamn osv. Senare fick vi reda på att Justin hade kommit dit. Hans hand vinkade ut genom gardinen till Meet&Greet rummet och en stor våg av nervositet åkte igenom kroppen och jag började ju såklart skaka. Vakten gick igenom lite säkerhetssaker som "If Justin doesn't kiss you, don't kiss him", "Don't jump on him, ask for a hug" och så vidare. De började med första raden, vi satt på andra. Hade man köpt biljetterna fick man gå in en och en, hade man vunnit eller liknande fick man gå in i en grupp. När den första raden stod i kön så tog dom våran rad, nästa osv. När alla stod i kö så började de släppa in personer för att träffa Justin. Då var nog klockan runt 20.00 ungefär. Jag och Filippa tyckte att det gick fruktansvärt snabbt, lite för snabbt i kön och sedan var det min tur. Det var en glipa genom gardinerna och jag såg han. Justin Bieber stod verkligen på riktigt 2 meter ifrån mig nu. Säkerhetsvakten öppnade gardinen och sa "You can go in". Då var det en annan säkerhetsvakt som knuffade in mig intill Justin och vi fick världens ögonkontakt, jag säger bara man kan dö bara av att kolla in i hans ögon. Man blev knäsvag. De finaste någonsin. Han omfamna mig från sidan, vi tog två bilder. Justin sa "Thank you so much" medans man blev utknuffad igen. Nästa person skulle snabbt in. Tyvärr gick det så fruktansvärt snabbt att man inte hann reagera eller ens öppna munnen. Han var precis så perfekt som på alla bilder, supermysig och varm! Men ja, både jag och Filippa är besvikna på att han var 3 timmar sen(som var respektlöst för den delen) vilket då gjorde att han var tvungen att skynda till konserten och inte tog sin tid på M&G. Men det är inte alla som kan säga att dom har kramat Justin Bieber och har en bild med honom för den delen. Jag var super lugn vilket jag var rädd för hur jag skulle reagera men jag har inte förstått det än måste jag säga.
Finaste bilden någonsin. Men han såg så ledsen ut när man kom in tyvärr. Man ville bara gosa sönder honom :(

Varken jag eller Filippa förstod vad som nyss hade hänt och vi virrade runt i Globen i jakt efter en garderob där vi kunde lämna in våra goodiebags och jackor som inte var full. Det kom fram massa och frågade om vi hade träffat Justin, hur han var osv men vi var tvungna att springa för att får bra platser. Vi visste ju inte när han skulle börja konserten eftersom att han hade varit så himla sen. När vi väl hittade en garderob var vi tvungna att springa tillbaka runt halva Globen till andra sidan för att komma till Golden Circle. Där fick vi ändå rätt så bra platsen för att ha kommit 3 timmar efter att dom började släppa in.
Hade inte mycket till röst kvar efter konserten! Det var såklart den bästa dagen i mitt liv men när man har väntat i 5 år på detta så har man så höga förväntningar att man blir lite besviken när han är 3 timmar sen och är jätte nonchalant på scenen. Som om att han bara ville få det överstökat. Jag förstår att det är mycket för honom eftersom att han bara är 19 år. Jag är såklart såååå tacksam och blessed. Allting känns som i en dröm, vet inte när jag kommer förstå detta. Att jag har stått öga mot öga med Justin Bieber, kramat honom, har en bild med honom och sett honom live. Jätte galet och när jag har skrivit allt detta så känns det bara så overkligt! Hoppas att ni orkade läsa igenom allting, hade varit jättekul att få respons. Var någon annan på konserten? Hade någon annan Meet&Greet? TELL ME! Puss och kram från en aning förvirrad men lycklig tjej

Kommentarer
LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands säger:

Låter som du hade toppendagar! Måste vara underbart att se sin idol! :)

2013-04-25 | 09:46:18
Bloggadress: http://babustylee.webblogg.se
Anonym säger:

åh vad kul att du fick träffa honom! förstår att du är besviken med tanke på att du har väntat så länge på att träffa honom och det gick så snabbt + att han var 3 timmar sen. Hade också blivit ganska besviken faktiskt. Men är glad för din skull :)
hade varit kul att gå på hans konsert även om jag inte är belieber

Svar: Ja verkligen, är så ofattbart!
Jaaaa det är ju alltid kul att gå på en konsert ;)
imper.blogg.se

2013-04-25 | 17:56:24
Alva säger:

Jättefin bild på dig åh Justin!!

Svar: Åh tack vad glad jag blir!
imper.blogg.se

2013-04-25 | 18:47:20
Bloggadress: http://www.nattstad.se/tuuli
alexandra ekstrand säger:

Åh vad kul att läsa :) Jag var på hans konsert igår, helt helt underbart!

2013-04-25 | 19:10:22
Bloggadress: http://alexandrasmode.com
isabella säger:

låter som du hade de riktigt bra!

2013-04-25 | 19:50:34
Bloggadress: http://blackfall.blogg.se
Johanna säger:

Jättekul att läsa!!
Var igår på konserten, hur bra som helst! Har knappt röst idag och fick två timmars sömn inatt men det var såå värt det!!! Har absolut inte fått in att jag sett honom i verkligheten men stundtals går det in någolunda och då freakar jag haha!

2013-04-25 | 20:16:44
Bloggadress: http://johannavie.devote.se
frida sirwiö säger:

Jättebra skrivet måste jag säga! Det låter som om du har haft en toppenkväll. Jag var inte på någon utav konserterna eftersom jag inte fick tag på biljetter, tyvärr... Men jag ska däremot på One Direction konserten och har VIP biljetter, vilket känns nästan overkligt. Kram på dig!

2013-04-25 | 20:27:04
Bloggadress: http://frifridada.blogg.se
frida sirwiö säger:

Tyvärr så ingår det inget möte med killarna vilket är synd. Men vi som köpte den dyrare VIP biljetten kommer få äta på Friends Arena, gå in i en egen entré och slipper liksom trängas med folk i köerna! :D

2013-04-25 | 23:04:06
Bloggadress: http://frifridada.blogg.se
captivatedminds.blogg.se säger:

Hur mycket betalade du för att få träffa honom? ^^

2013-04-25 | 23:45:28
Bloggadress: http://captivatedminds.blogg.se/
B R O W N S U G A R säger:

Gud vad kul för dig att du fick träffa & ta bild :D

2013-04-26 | 16:18:11
Bloggadress: http://www.brownsugar.blogg.se
EMMAS! säger:

ooh ser skoj ut :D

2013-04-26 | 18:35:50
Bloggadress: http://eemma.se/
amel säger:

Gud vad häftigt! Grattis fina!


Btw. Jag är en av dem där en miljonen som inte är dryg ;)))))) <3

2013-04-26 | 21:21:59
Bloggadress: http://fashionamel.blogg.se
Madeleine Blom - Swedish/Thai girl ♥ säger:

Åh, så lyllo!!! Ville också gå på en av hans konserter, men jag är tyvärr i Thailand så det missade jag :( Hoppas verkligen att har kommer till Sverige igen när jag är där! :D

2013-04-27 | 10:14:54
Bloggadress: http://missnock.blogg.se
Emma säger:

Sv: Åh tack, vad glad ja blir!:))

2013-04-27 | 14:37:12
Bloggadress: http://nittiosju.webblogg.se
Q. säger:

woooow

2013-04-27 | 15:45:40
Bloggadress: http://ngo.webblogg.se
Caspian säger:

Svar : åh okej ^^ tyckte du att det var värt det? ^^

2013-04-27 | 18:43:42
Bloggadress: http://Captivatedminds.blogg.se
Rosanna säger:

Vad kul!:) Jag var där måndag och tisdag, underbart var det och fick platser längst fram!:D<3

2013-04-27 | 19:03:45
Bloggadress: http://rosyy.blogg.se
Oana säger:

ohh gud vad awesome!!! var på hans konsert i kphm o i sthml på måndag då jag hade golen cirkel *(du stod lite längre bak från mig o mina vänner, men på samma typ del? XD) hade meet n greet på onsdagen o han var på jättebra humör!! han körde ut på sin segway och det gick väldigt snabbt för oss med:/ dock var vakterna där jättensälla o ingen knuffades, iaf inte mig elr min vän. Vakten sa bara " c'mon sweetie your turn" och med handen på min korsrygg knuffade mig väldigt försiktigt framåt.
Men det var helt unbeliverble. Stod nära honom, kollade på honom, rörde honom!!!:D

2013-04-27 | 22:05:03
Bloggadress: http://epicswaging.blogg.se
johanna bertils säger:

ååh, jag vill också träffa honom :)

2013-04-28 | 17:03:37
Bloggadress: http://lostinuniverse.webblogg.se/
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland säger:

Roligt å läsa! :)

2013-04-29 | 11:29:18
Bloggadress: http://yohannafotograferar.blogg.se/
SaraBieber säger:

önskar att jag också fick träffa han, men never say never♥ hoppas du hade toppendagar i sthlm :)

kram

2013-05-01 | 18:10:30
Bloggadress: http://www.sarabieber.devote.se/
Molly säger:

Alla säger att han var sen osv .. Vilket egentligen INTE är sant ! Det var inte menat att han skulle komma ut på scen då när konserten "börjar", Justin börjar inte då, man får vänta nån timme sen kommer förbandet sen nån timme efter kommer JB. Han var inte sen ! Så var inte besviken, om Justin kommer försent har han alltid sagt förlåt för det. Han skulle komma väldigt sent inte klockan 7 .. Konserten skulle sluta nån gång efter 11 till och med! Jag var där och kolla, alla verkade nästan besvikna för det men han skulle som sagt inte ens börjja så tidigt, för att man ska vara säker på att alla kommit in bland annat . Hoppas du förstod !

2013-05-01 | 18:22:44
Bloggadress: http://moollyobeerg.bloggplatsen.se/
Molly säger:

Sv; Aha då får jag ursäkta . Trodde du menade allt, o meet and greet var han inte sen till dem andra gångerna, men då vet jag :)

2013-05-01 | 21:05:02
Bloggadress: http://moollyobeerg.bloggplatsen.se/
Emma säger:

Jag lyckades faktiskt köpa 5 stycken meet & greet biljetter vid 2 olika tillfällen. Jag gav en till dottern och en till hennes kompis dom andra 3 blev över och såldes på Tradera. Men ångrar mig nästan lite skulle behållit en själv :)

Det låter som om du haft en grym vistelse i Stockholm

2013-05-02 | 20:59:01
Bloggadress: http://www.finest.se/emmathorsell
SANDRATORN.SE - TÄVLING: BLI MÅNADENS BLOGG! säger:

Oj, det var inte illa! :D

2013-05-15 | 08:01:32
Bloggadress: http://sandratorn.se
Astrid !<3 säger:

ååh villka bra bilder hadde du dimond?

2013-05-15 | 08:02:05
Bloggadress: http://astridsc.blogg.se/
Merima säger:

Åhhhh så kul! Blir så avis :D

2013-05-15 | 08:05:00
Bloggadress: http://merimarujovic.blogg.se
Cim von Wowern säger:

Vad roligt för dig. :) Men lite synd att han ser så ledsen ut. Kanske hade hänt nåt, därav förseningen.

2013-05-15 | 08:06:41
Bloggadress: http://vonwowern.blogg.se/
Agnes säger:

Lyllo, blir as avis på dig!
DIN mössa är as snygg!!!!

2013-06-04 | 09:44:40
Bloggadress: http://www.nattstad.se/agneslineruth
karin säger:

Åh, tänker på mitt M&G med one direction när jag läser det här, bara att det skiljer väldigt mycket på M&G mellan bieber & 1D. Helt otroligt egentligen :o

Verkar inte som att Justin bryr sig ens, min kompis var på m&g med honom, och på deras bild titta han inte ens in i kameran.. verkar lite arrogant. :/

2013-07-04 | 18:06:26
Bloggadress: http://karinwingqviist.blogg.se
Mone säger:

jag såg honom live i köpenhamn och två gånger i stockholm och den sista konserten hade jag också meet and greet! :)

2013-07-31 | 18:00:55
Bloggadress: http://onlymeep.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback